ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

2610 461868
2610 276016
6944 324933

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Έχουμε το πλεονέκτημα που σας πάει ψηλά

Το Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ lift, με έδρα την Πάτρα, ιδρύθηκε το 1973 από τον Αντώνιο Βασιλάκη. Σύντομα καθιερώθηκε, δραστηριοποιούμενο στο χώρο των ανελκυστήρων, με έργα στην Πάτρα, την Κορινθία, την Ηλεία και τα Επτάνησα.

​ Από το 2001 την επιχείρηση ανέλαβε ο Γεώργιος Βασιλάκης, με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, αλλά και τη διατήρηση όλων των πλεονεκτημάτων που απολάμβαναν οι πελάτες του τεχνικού γραφείου, από την αρχή της ίδρυσής του. Πλεονεκτήματα, άλλωστε, που συνετέλεσαν και στην καθιέρωσή του.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον επαγγελματικό τομέα του ανελκυστήρα και αναλυτικότερα στους εξής τομείς: στη μελέτη / προμήθεια / εγκατάσταση / τεχνική υποστήριξη / συντήρηση / αναβάθμιση / ανακαίνιση & εκσυγχρονισμό κάθε είδους ανελκυστήρα, κυλιόμενης κλίμακας και ανυψωτικού.​

Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, πάντα υπό την προσωπική επίβλεψή μας, και ακολουθώντας / εφαρμόζοντας ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο, φροντίζουμε για την ικανοποίηση των πελατών μας. ​​Εργαζόμαστε με γνώμονα την ασφαλή μεταφορά προσώπων και φορτίων, ανεξαρτήτως ύψους και σε όλες τις συνθήκες.

Το μότο μας, “έχουμε το πλεονέκτημα που σας πάει ψηλά“, είναι κάτι που γνωρίζουν και αισθάνονται, καθημερινά, χιλιάδες επιβάτες που μετακινούνται με τους ανελκυστήρες που έχουμε εγκαταστήσει και συντηρούμε.

​Καθημερινοί μας στόχοι, στη ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ lift, στην Πάτρα, η άμεση εξυπηρέτησή σας, η ασφαλής μετακίνησή σας και η εύρεση της πλέον ιδανικής λύσης για κάθε μας πελάτη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να επισκεφθούμε το χώρο σας και να δούμε τον ανελκυστήρα ή την οικοδομή σας. Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις, να λύσουμε τυχόν απορίες σας και να προβούμε σε εκτίμηση του κόστους, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Λάβετε Προσφορά

Φτιάξτε τον Ανελκυστήρα σας σήμερα

Με βάση τα χαρακτηριστικά του ανελκυστήρα που χρειάζεστε, σας προμηθεύουμε και εγκαθιστούμε τα υλικά που θα συνθέσουν έναν ασφαλή, αξιόπιστο και αποδοτικό ανελκυστήρα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας δίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και ιδιαιτερότητα.

01

Επίσκεψη Χώρου

Επίσκεψη στο χώρο του κάθε έργου για γνώση όλων των ιδιαιτεροτήτων του.
 

02

Μελέτη - Προσφορά

Μελέτη και βέλτιστη λύση για τις ανάγκες του κάθε έργου, καθώς και οικονομοτεχνική προσφορά.

03

Προμήθεια & Εγκατάσταση

Προμηθευόμαστε και εγκαθιστούμε έναν ασφαλή, αξιόπιστο και αποδοτικό ανελκυστήρα.

48+

Χρόνια Εμπειρίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Δίπλα σας από το 1973

Το γραφείο μας έχει συνδέσει το όνομα του με την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και κυρίως την ασφάλεια. Διαθέτοντας άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά άριστης ποιότητας, δεσμευόμαστε για την άψογη λειτουργία του ανελκυστήρα σας και την άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας ζήτημα.

Έχοντας ως κύριο στόχο την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την ασφάλεια και ικανοποίηση των αναγκών τους.

ΦΟΡΜΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ζητήστε μας προσφορά

Ασφάλεια

Πρωταρχικό μας μέλημα η ασφαλή μεταφορά προσώπων και φορτίων

Ποιότητα

Κυρίαρχος στόχος μας η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών

Αξιοπιστία

Βασική αρχή μας η ικανοποίηση και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας