ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΜΕΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

2610 461868
2610 276016
6944 324933

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΜΕΑ

Συστήματα ΑμεΑ

Το γραφείο μας αναλαμβάνει εγκαταστάσεις συστημάτων ανύψωσης ΑμεΑ με γνώμονα τη λειτουργικότητα της κατασκευής και την άμεση εξυπηρέτηση των χρηστών.

Κύριο μέλημα μας είναι να υποστηρίζουμε τα άτομα με κινητικά προβλήματα δίνοντας τους την δυνατότητα να μετακινούνται με ασφάλεια και άνεση.

Εκτός από τους ανελκυστήρες προσφέρουμε λύσεις και με ανυψωτικά μηχανήματα, ειδικά αναβατόρια σκάλας ή πλατφόρμες.

Αναβατόρια Κατακόρυφης Μεταφοράς

Το Σύστημα Κατακόρυφης Ανύψωσης είναι ένα υδραυλικό σύστημα κατακόρυφης ανύψωσης το οποίο εξυπηρετεί άτομα με κινητικά προβλήματα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε κτίριο όπου η εγκατάσταση ή χρήση ανελκυστήρα δεν είναι εφικτή.

Πρόκειται για την οικονομικότερη λύση κατακόρυφης μεταφοράς ΑΜΕΑ για κάλυψη υψομετρικής διαφοράς μέχρι 7m και ωφέλιμου φορτίου έως 300 Kg.

Διατίθεται τόσο σε ανοικτού, όσο και σε κλειστού τύπου.

Αναβατόριο Σκάλας Καθίσματος

Τα αναβατόρια σκάλας για ΑμεΑ τύπου καθίσματος, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ανάβαση των σκαλοπατιών.

Τα συστήματα αυτά μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε κλιμακοστάσιο, τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους, καθώς κατασκευάζονται αποκλειστικά για το χώρο για τον οποίο προορίζονται.

Τοποθετούνται σε κατοικίες με ευθεία σκάλα ή όπου είναι απαραίτητη η κυκλική διαδρομή, και η εγκατάσταση ανελκυστήρα είναι αδύνατη.

Τα συστήματα ανύψωσης με κάθισμα διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χρήστη και την ιδιαιτερότητα κάθε κατοικίας.

Αναβατόριο Σκάλας Πλατφόρμας

Ειδικό σύστημα ανύψωσης σε μορφή πλατφόρμας όπου μπορεί να τοποθετηθεί αμαξίδιο.

Το αναβατόριο σκάλας για ΑμεΑ με πλατφόρμα σχεδιάστηκε ώστε να επιτρέπει στους χρήστες αμαξιδίων να μπορούν αυτόματα, με ασφάλεια και άνεση, να προσεγγίσουν οποιονδήποτε χώρο όπου η εγκατάσταση ή χρήση ανελκυστήρα δεν είναι εφικτή.

Μπορούν να εγκατασταθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να στερεωθούν τόσο στον τοίχο όσο και με στηρίγματα στο έδαφος ενώ αποτελούν την ιδανική λύση τόσο για ιδιωτικούς όσο και για δημόσιους χώρους.

Ψαλιδωτή Πλατφόρμα

Στις περιπτώσεις που η κατασκευή ράμπας είναι αδύνατη και η υψομετρική διαφορά είναι μέχρι 1300mm, το πιστοποιημένο αναβατόριο Lift Boy είναι η πρότασή μας.

Σχεδιασμένος για εσωτερική ή εξωτερική εγκατάσταση, ο ισχυρός κινητήρας σε συνδυασμό με ισχυρά ηλεκτρονικά, εξασφαλίζουν αξιοπιστία και χαμηλές ανάγκες συντήρησης.

Κατάλληλος για εγκαταστάσεις σε δημόσια και εμπορικά κτίρια, καθώς και σε ιδιωτικές κατοικίες, αυτός ο ανελκυστήρας ταιριάζει σε όλες τις απαιτήσεις και τις αισθητικές σας ανάγκες.