ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

2610 461868
2610 276016
6944 324933

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Ανελκυστήρες Ατόμων

Η γραφείο μας προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρων. Εγκαθιστούμε τον κατάλληλο τύπο ανελκυστήρα βασισμένο στις ανάγκες, ιδιαίτερες συνθήκες και αισθητικές προτιμήσεις σας.

Παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις ανελκυστήρων για κτίρια κατοικιών (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες) καθώς και για επαγγελματικά και δημόσια κτίρια.

Διαθέτοντας μόνο πιστοποιημένα προϊόντα και άριστα ειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε απόλυτα για την ασφάλεια των συστημάτων μας.

Για κάθε έργο προηγείται μελέτη, με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου και την επίτευξη της μέγιστης δυνατής λειτουργικότητας. Για το λόγο αυτό, παρέχουμε τη δυνατότητα προμήθειας, εγκατάστασης και συντήρησης υδραυλικών και μηχανικών ανελκυστήρων (ασανσέρ), καθώς και ανελκυστήρων (ασανσέρ) χωρίς μηχανοστάσιο (MRL).

Υδραυλικοί Ανελκυστήρες

Οι υδραυλικοί ανελκυστήρες χρησιμοποιούνται ευρέως εδώ και 30 χρόνια. Τοποθετούνται συνήθως σε κτίρια των οποίων η μέγιστη διαδρομή δεν ξεπερνά τα 22-23 m (μέχρι 9 στάσεων) και η ταχύτητά τους κυμαίνεται 0,50 – 1,00m/sec.

Αποτελούν μια οικονομική και γρήγορη στην εγκατάσταση λύση. Για τις περιπτώσεις που δεν έχει γίνει πρόβλεψη για μηχανοστάσιο στο κτίριο, ο κινητήριος μηχανισμός και ο πίνακας του ανελκυστήρα μπορούν να τοποθετηθούν σε ειδικά διαμορφωμένη μεταλλική ντουλάπα η οποία μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σημείο του κτιρίου.

Μηχανικοί Ανελκυστήρες

Ο μηχανικός ανελκυστήρας είναι ο παλαιότερος τύπος ανελκυστήρα που τέθηκε στην υπηρεσία του σύγχρονου ανθρώπου, καθώς μετράει πάνω από έναν αιώνα ζωής.

Οι μηχανικοί ανελκυστήρες προσώπων τοποθετούνται κυρίως σε πολυώροφα κτίρια και σε κτίρια με έντονη επιβατική κίνηση, αφού η ταχύτητα μεταφοράς δύναται να ξεπεράσει κατά πολύ την ονομαστική ταχύτητα ενός υδραυλικού ανελκυστήρα ατόμων. Μπορούν επιπλέον να εξοπλιστούν και με τεχνολογία Inverter, ώστε να εξασφαλίζεται ομαλή επιτάχυνση και επιβράδυνση και να περιορίζονται οι μηχανικές τριβές.

Ανελκυστήρες χωρίς Μηχανοστάσιο (MRL)

Οι ανελκυστήρες τύπου MRL (Machine RoomLess – χωρίς μηχανοστάσιο) αποτελούν καινοτομία στον κλάδο των ανελκυστήρων και είναι ιδανικοί για πολυώροφα κτίρια όπου δεν έχει γίνει πρόβλεψη για ανεξάρτητο χώρο μηχανοστασίου ή που απαιτείται εξοικονόμηση περισσότερων ωφέλιμων τετραγωνικών μέτρων.

Έχουν ανυψωτική ικανότητα έως και 5000kg, χωρίς να υστερούν σε ταχύτητα έναντι των συμβατικών ανελκυστήρων. Έχουν αθόρυβη και ομαλή λειτουργία, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (έως και -50%) και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καθώς διαθέτουν λιγότερα “φθαρτά” τμήματα.

Οικιακοί Ανελκυστήρες

Προσιτοί, αξιόπιστοι και κομψοί οικιακοί ανελκυστήρες. Μια ευέλικτη λύση κατάλληλη για όλους.

Υδραυλικό σύστημα ανύψωσης με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, ιδανικό για ιδιωτικές κατοικίες. Απαιτεί ελάχιστο χώρο, είναι κατασκευασμένο με αυστηρά πρότυπα ποιότητας και χαρακτηρίζεται από γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Σε περίπτωση που ζητηθεί, είναι διαθέσιμη η επιλογή αλουμινοφρεατίου.

Ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του πελάτη για κάθετη μετακίνηση, εξασφαλίζοντας χαμηλή τιμή.