ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

2610 461868
2610 276016
6944 324933

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Μελέτη

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και το σχεδιασμό του ανελκυστήρα σας, από την αρχή της κατασκευής του κτιρίου. Σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις με βάση την πολυετή εμπειρία μας στους ανελκυστήρες.

Προμήθεια & Εγκατάσταση

Με βάση τα χαρακτηριστικά του ανελκυστήρα που χρειάζεστε, σας προμηθεύουμε και εγκαθιστούμε τα υλικά που θα συνθέσουν έναν ασφαλή, αξιόπιστο και αποδοτικό ανελκυστήρα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας δίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και ιδιαιτερότητα. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση κάθε είδους ανελκυστήρα:

– Προσώπων – Φορτίων
– Υδραυλικούς – Μηχανικούς με και χωρίς Μηχανοστάσιο (MRL)
– Ανελκυστήρες τροφίμων
– Εξωτερικούς ή με φρεάτιο
– Κυλιόμενες Κλίμακες
– Ράμπες, ανυψωτικά και αναβατόρια σκάλας ΑΜΕΑ
– Ψαλιδωτές πλατφόρμες

Τεχνική Υποστήριξη - Συντήρηση

Η σωστή και σχολαστική συντήρηση κάθε ανελκυστήρα είναι μονόδρομος για την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία του. Οι τεχνικοί μας συντηρούν καθημερινά δεκάδες ανελκυστήρες και φροντίζουν για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αποκαθιστούν ταχύτατα κάθε πρόβλημα που θα προκύψει και φροντίζουν να προλαμβάνουν και να εξαλείφουν κάθε πιθανή βλάβη. Διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες και επιμορφώνονται, διαρκώς, για κάθε νέα τεχνολογία που εφαρμόζεται στον τομέα μας.

Εκσυγχρονισμός - Πιστοποίηση

Σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική & Ευρωπαϊκή νομοθεσία, όλοι οι υπάρχοντες ανελκυστήρες πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές και να διαθέτουν πιστοποιημένα εξαρτήματα ασφαλείας. Υποδεικνύουμε και αντικαθιστούμε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που θα κάνουν τον ανελκυστήρα σας ασφαλέστερο, σύγχρονο και αναβαθμισμένο αισθητικά. Σε συνεργασία με αναγνωρισμένες εταιρείες Ελέγχου & Πιστοποίησης, εκδίδουμε Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης και ανανεώνουμε τις Άδειες Λειτουργίας κάθε ανελκυστήρα.